طبخ و توزیع بیش از 40 هزار پُرس غذای گرم توسط
آشپزخانه خراسان شمالی در موکب شهدای منا مرز چذابه
محمد باقر قاصری مدیر حج و زیارت خراسان شمالی
اعلام کرد ؛ در مدت 10 روز فعالیت آشپزخانه خراسان شمالی در موکب شهدای منا مرز
چذابه بیش از 40 هزار پُرس غذای گرم جهت زائرین اربعین حسین (ع) طبخ و توزیع
گردید.
مدیر حج و زیارت خراسان شمالی ضمن اشاره به
این که آشپزخانه خراسان شمالی در موکب شهدای منا مرز چذابه با پشتیبانی و حمایت
استانداری خراسان شمالی و همکاری کارگزاران زیارتی استان موفق به ارایه این خدمات
شده است. تشریح نمود علاوه بر سه وعده صبحانه، ناهار و شام در برخی
موارد از زائرین که در ساعت های پایانی شب وارد مرز می شدند به صورت میان
وعده نیز پذیرایی به عمل آمده است .
حاج آقای قاصری در ادامه اعلام کرد در کنار
خدمات ذکر شده تعدادی از عوامل زیارتی استان در بخش فرهنگی و سایر خدمات موکب
شهدای منا نیز همکاری نموده اند.